Hogy irjam ki a Linuxot?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az Ubuntu 12.04-et de gépről nem tudom feltelepíteni, meg annyira nem is értek hozzá. Régen megpróbáltam kiírni a Windows Xp -t de telepítés felénél kiírta hogy A telepített fájlok nem találhatóak. Vagy legalábbis valami ilyesmi, és aztán nem indult az Xp. Hogyan írjam ki a Linux -ot hogy ilyen ne történjen?2012. júl. 31. 18:31
1/11 anonim válasza:
Amit letöltöttél az egy iso fájl, megnyitod az író programot és kiválasztod a képfájl írása lemezre(vagy hasonló)opciót, betallózod az iso fájlt és írás.
2/11 A kérdező kommentje:
lemezképfájlt töltöttem le, amire h 2x ráklikkelek bejön egy olyan hogy Windows lemezképíró, és van egy Író gomb.. Ha ezzel írom úgy is jó?
2012. júl. 31. 18:42
3/11 A kérdező kommentje:
ja meg lenne még egy kérdésem (: vagy egy régi gépen is ami 1Ghz proci, 512Gb ram, 64Mb videókártyával rendelkezik. Ez eltudná vinni az Ubuntu 12.04-et?
2012. júl. 31. 18:53
4/11 anonim válasza:
Én magam nem nagyon használom a windows lemezképírót, nem tudok érdemben nyilatkozni, viszont arra a gépre nem igazán jó az ubuntu, inkább xp-t raknék rá, hasonló gépen nekem elég lassú volt az ubuntu.
5/11 A kérdező kommentje:
értem.. és milyen sebeséggel írjam a cd-t?
2012. júl. 31. 19:13
6/11 anonim válasza:
Elvileg mindegy, hogy milyen sebességgel írod. Ha öreg a CD-íród, már nem annyira megbízható, akkor érdemes lehet lassabban írni.
Ilyen öreg gépre én inkább Lubuntut, Xubuntut, vagy Puppy Linuxot raknék. Esetleg vethetsz egy pillantást a Joli OS-re is.
7/11 anonim válasza:
Ubuntu XFCE már sok lesz neki!
LXDE kell oda = LUBUNTU
Bár megér egy cd-t a Mint LXDE.
Nekem személy szerint a Mint a favorit!
ISO-t meg úgy írd ki, hogy legelső írta.
Cd író program és lemezkép kiírása.Én mindent a minimális sebességgel írok, mert meggyőződésem szerint kisebb a hibalehetőség.
8/11 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm :D
2012. aug. 1. 21:53
9/11 A kérdező kommentje:
és hogy ha, egy dvd-re írom ki az ubuntut, lubuntut, poppy linuxot, telepitésnél nem lesz gond? ki tudom választani melyiket akarom telepíteni?
2012. aug. 1. 21:59
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!