Miért pörög állandó 100%-on és 74 fokon a processzor a gépben?
Van egy lenovo s205 netbookom.Amikor megvettem felraktam rá win 7 ultimate-t. Nem is volt semmi gond. De lett valami probléma és azóta bármit teszek a windows-al kegyetlenül terheli és fűti a processzort. Már sokadik új telepítésen vagyok túl és már amikor fent van a windows de még semmi program sincs rajta kívül, már akkor szépen folyamatosan pörög fel a processzor. Kb 1 perc alatt el is éri a 99%-ot és az alá nem is megy. Sorba lövöm ki a folyamatokat a feladatkezelőben, de ahogy kilövök valamit helyette jön egy másik 2 másodpercen belül és az ismét meghajtja a processzort. Egy teljesen üres windowsnak nem lenne szabad ezt csinálnia. Szerintetek mi lehet a gond? Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi!
Most biztos azt hiszed, hogy kötözködök, de olyan nincs, hogy "beragad a memóriába".
Ahogy kikapcsolod a gépet, a memória tartalma törlődik.
Sanszosabb, hogy a telepítődben van már benne a vírus/féreg, ezért került vissza újratelepítésnél.
Azt nem tudtam, hogy ugyanaz a telepítő. Akkor máshonnan jött. Pendrive-ot, másik CD-t nem használtál telepítés közben?
De azt hidd el, hogy a memória tartalma ürül kikapcsolásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!