Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan írjam ki dvd-re?...

Hogyan írjam ki dvd-re? Esetleg hogyan készítsek avi-t?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy filmet, ami iso fájlú volt. Megnyitottam isobuster-rel és kimásoltam a VIDEO_TS mappát (amiben van 2 BUP, 2 IFO és 4 VOB fájl) Szóval van egy AUDIO_TS (ami üres) és egy VIDEO_TS mappám. Ezt ha hogyan írjam ki dvd-re néróban? Ha kiírom nem fog minden fájlnál megállni? Vagy folyamatosan fogja lejátszani? Azt meg lehet oldani hogy átkonvertáljham AVI fájlá?
2009. júl. 16. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:

és ez volt ISO ??

Ez egy video formátum, ezt videoként tudod megírni, és majd úgy lejátszani, így most a video_ts mappával nem sokat tudsz kezdeni, ez nem olyan mint egy egyszerű avi.

2009. júl. 16. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:
ISO fájl volt, csak megnyitottam isobuster-rel és kicsomagoltam belőle az AUDIO_TS és a VIDEO_TS mappát. Ezt hogy lehet avi-vá alakítani?
2009. júl. 16. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Néro burning kiválasztod,hogy dvd videót akarsz írni utána a videó ts-t áthúzod a videó ts mappába és kész írhatja.Az iso formátumokat én dvd decrypterrel szoktam kiírni így nem kell kimásolni a video ts mappát.
2009. júl. 16. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:
ok, köszi az ötletet, ki is írom gyorsan:)
2009. júl. 16. 22:50
 5/8 aTeE ***** válasza:

Avit késziteni ,másnéven RIPelni.

FairUseWizard.

nézz be a fórumomba találsz segitséget

www.segitelek.omgforum.net

2009. júl. 17. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is FairUseWizard [link]

Portable verzió [link]

(De, az avi nem azonos minőségű a dvd-videóval...)

2009. júl. 17. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Iso-t közvetlenül is kiírhatod Néróval amúgy. BurningROM/Cd-Dvd író/Cd-kép felírása...
2009. júl. 17. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséket:)
2009. júl. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!