Melyik dvd író program a leg megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Eddig 700mb-os cd-knél nagyobb korongokra nem volt szükségem, de mostanában pár filmnek dvd kellene, hogy kiírjam. Ezer program van a neten, nem akarom kikísérletezni hogy most mégis melyik a jó, és melyik a tré... Nerot ne írjatok, azzal rossz tapasztalataim voltak régen.2012. júl. 26. 20:44
1/7 A kérdező kommentje:
Tudom, rossz a helyesírásom. Ma zűrös napom volt, fáradt vagyok...
2012. júl. 26. 20:44
2/7 anonim válasza:
Jó és megbízható az IMGBurn, bár egy kicsit fapados.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó az, csak ne csessze el a drága korongokat :D Dupladvd-t tud írni, ugye?
2012. júl. 26. 21:01
4/7 anonim válasza:
Persze. Az a hardveren múlik, nem a szoftveren.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :D A hardverrel nincs gond, neroval régebben mindig elkezdte írni, csak abbahagyta 90%nál tönkretéve a dvd-t :D
2012. júl. 26. 21:10
6/7 anonim válasza:
Ez szintén nem a szoftveren múlik, az csak adagolja az adatokat, magát az írást a firmware vezérli. Vagy az íród volt rossz, vagy a lemez, de nem a szoftver. Legesélyesebb a lemez, manapság borzasztó rossz minőségűek tudnak lenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy a lemez, mert az egész gépem akkor volt vadonat új, és végülis csak egyféle lemezt próbáltam. Leszedtem az előbbi programot, holnap veszek dvd-t, meglátjuk hogy sikerül :D
2012. júl. 27. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!