Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 16 bites program futtatása...

16 bites program futtatása win7 64 bit-en?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy van két nagyon régi játék (Star Wars Jedi Knight Dark Forces 2 és Mysteries Of The Sith) amik a régi gépemen (windows xp-n) tökéletesen működtek, de az új Windows 7 64 bites gépemen már nem működnek. Ha berakom a lemezt, (az előbbi játék két cd-s az utóbbi csak egy) akkor kiírja hogy a cd-ről a setup.exe-ről futtassam meg is teszem de kiírja hogy 16 bites windows alkalmazás és a win7 nem támogatja. :( :( Nézegettem a fórumokat de semmi. Kérlek segítsetek.

2012. júl. 26. 17:41
 1/6 MaXXeGee ***** válasza:

Jobklikk a futtatandó alkalmazáson, tulajdonságok, kompatibilitás,

Futtatás az alábbi kompatibilitási üzemmódban (elé pipa)

kiválasztod a listából, ...(amelyikkel elindul, ha xp akkor azt, de teheted régebbire is)

2012. júl. 26. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyrészt mindenki ezt írja és nem működik, másrészt nem engedi kijelölni mert szürke ráadásul autómatikusan windows xp üzemmódban van és így sem működik. De azért köszi. :D
2012. júl. 26. 17:49
 3/6 zsomkovacs ***** válasza:
Telepíts egy VirtualBoxot/VMWare-t, rakj rá egy 32-bites XP-t, és próbáld meg azon.
2012. júl. 26. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Virtuális gépként telepítsd ezt, nekem is x64 hetesem van, és rajta mennek a 32 bites programok: [link]

@=a

2012. júl. 26. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értem, hogy a linkelt rendszeren mennek. És az ingyenes is, le van írva, hogyan lehet ingyen aktiválni.
2012. júl. 26. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :D
2012. júl. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!