Le szeretném tölteni az MSTS vonatos szimulátort, de sokan írják, hogy nem érdemes, rossz. Tényleg így van ez? Miért?
Figyelt kérdés
vonat, szimulátor, MSTS2012. júl. 17. 10:32
1/2 anonim válasza:
Ez izlés dolga. Én sem javaslom, azoknak akik a pörgős játékmenethez van szokva. Akár 5 perc is eltelik két állomás között. Te meg csak ülsz és nézed a suhanó tájat, közben néha megnyomsz egy-egy gombot. Nem éri meg. A youtube-on megnézhetsz egy csomó videót, eldöntheted, hogy tetszik-e neked.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, embere válogatja kinek melyik a jó. Én nekem az MSTS van a gépemen, és nekem bejött. Bár az Alföld 6 nincs meg, a Dél-Balaton és Dél-Dunántúl pályák nagyon jók. Az alappályák nekem nem tetszettek. Szerintem kezdő szimulátorozónak mindenképp ajánlott ezzel kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!