Melyik olcsóbb kategóriájú (max.30 000 Ft-ig) telefont érdemes megvenni kártyafüggetlenül vagy T-mobile-sat? Sony Ericsson Xperia X8 nagyon rossz minőség? Vagy van annál jobb is?
Ahogy Rensis mondta, Huawei Ascend Y200. Vagy ha a maximum keret esetleg megnő valamikor, akkor SE Live with Walkman.
Érdemes egy T-Mobile üzletben utánakérdezned, ott mindig olcsóbb, mint egy független. Az X8 a maga korában még jónak mondható volt, de mára már nem szabad megvenni.
Én is egyetértek Rensissel.
Y200.
x8 egyáltalán nem elavult, nekem is az van,aztán nem tudom,hogy nektek mi a jó telefon,de nekem így összefoglalva:
bluetooth,usb(zeneletöltés miatt),net(igaz,h az fizetős,de én 3000 Ft. felett már kaptam 100 MB-ot),android meg ugye nem legyen otromba..
és ezek mind megvannak az x8-ban,de ha nem is veszel netet,akkoris letöltesz pár játékot,és egész nap elvagy vele ..
Nekem is olyanom van és szép is gyors is meg nem is akad sem.
Meg lehet hozzávenni *_* hátlapot te looow
A SAMSUNG A LEGJOBB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!