Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segiteni? Hatalmas...

Tudnátok segiteni? Hatalmas baj van!

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a számitógép mindig kiadja ezt az ablakot : [link] ......... És nem az a problémám hogy karanténba helyezi a virust hanem az a bajom hogy mindig kiadja minden 3. másodpercbe .. hiába zárom be az X-el akoris kiadja 3 mp mulva....... a karanténból kitöröltem eddig minden virust...... NOD32 -ö virusirtom van .... segitsetek ...... ( csak az irjon aki tud segiteni ..)
2012. júl. 15. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Először kilövöd a feladatkezelőből: CTRL+ALT+DEL gombok. Itt a folyamatoknák leállítod a logs.exe-t...

Ezután az automatikusan induló progik közül is ki kell lőni. Start menü, keresés mező. Ide beírod, hogy msconfig.exe és nyomsz egy entert. Itt az automatikus indítás fülön törlöd a pipát a logs.exe elől, majd kitörlöd ezt a két progit:

C:\Windows\System32\system\logs.exe

C:\Windows\System32\system\logg.dat

Talán menni fog, ez csak tipp...

2012. júl. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!