Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Felirat égetésben tud nekem...

Felirat égetésben tud nekem segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék úgy kiírni DVD-re egy angol nyelvű sorozatot, hogy a feliratot is lejátssza az adott résszel együtt. Ha gépen nézem, akkor csak átírom a feliratot a film nevére, de a dvd lejátszó így nem veszi be, ezért gondoltam valami égetésre! Ha valaki tud segítsen és írja le részletesen! Köszönöm!

2012. júl. 13. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

VirtualDub, Formatfactory, AVIRecomp.

Legkönnyebb talán FormatFactoryval...mindent avi, hozzáadod a filmet..kimemet beállításai/további felirat...valami ilyesmi.

Én inkább VirtualDubbal csináltam régebben, de az kicsit nehezebb...

2012. júl. 13. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
oké! Próbálkozom a format factory-val, köszönöm!
2012. júl. 13. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
VD-re van egy leírásom .doc-ban, ha nem megy FF-el, akkor szólj...
2012. júl. 13. 21:33
 4/7 A kérdező kommentje:
FF-el a konvertálás megy nekem csak! Ha gondolod segíthetnél! Mi a másik programnak a neve és hogy kell? Köszönöm!
2012. júl. 13. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
azt csináltam a FF-nél, hogy beállítottam hogy mindent avi-ba, és a betettem a konvertálni való ablakba a filmet meg a feliratot és rányomtam hogy mehet! elkezdte konvertálni. a célmappában megnéztem hogy mi az ábra mivel már 30%nál tart, és ott ha megnyitom a filmet akkor van felirat, pedig más fájl nincs a mappában! szerinted siker lesz? lassan halad a konvertálás mert beállítottam hogy magas minőség legyen!
2012. júl. 13. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, sikerült ráégetni...azóta gondolom.
2012. júl. 14. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
VirtualDubbal egy régebbi leírás>>> *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 14. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!