Hogy tudom beállítani azt, hogy a felirat ne csúszon el a filmen?
Figyelt kérdés
Videó lejátszóval megnyitom a filmet, aztán a feliratot is megnyitom és meg is jelenik, de a szöveghez képest el van csúszva. Be tudom valahogy állítani, hogy jó legyen? Egyébként már többet is letöltöttem, de az összes ilyen.2012. jún. 26. 14:33
1/1 anonim válasza:
Azonosnak kell lennie a filmnek és feliratnak. A nevükben ezt jelezni szokták, például a dvdrip videóhoz dvdrip felirat kell, vagy azonos releaser munkájához azonos releserhez készített felirat, mert ezek időzítése azonos.
Pont emiatt először a feliratot kell megszerezni, majd ahhoz illeszkedő filmet keresni, így biztosabb a dolog.
Ha mégsem sikerül, akkor vannak lejátszók amiben el tudod tolni a feliratot gyorsítva vagy késleltetve, így igazíthatod azt (VLC-ben például sávszinkronizálás néven).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!