Windows újratelepítés női szinten?
Figyelt kérdés
Szeretném a gépem újra telepíteni.A windows normál indításnál nem engedi a telepítőt mert a gépen levő windows frissebb mint cd-n levő.Próbáltam boot-olni indításkor(f5,f10,f11,del),de semmit nem csinál simán bejön a windows.Hiába van a gépben a telepítő cd.Hogyan tudnám elindítani a telepítést és miért nem tudok a biosba belépni?2012. júl. 14. 20:56
12/30 anonim válasza:
Esetleg ha a monitor már ad képet mikor még csak a bios képnél tart akkor lehet, hogy ott le van írva, hogy mivel lépsz be. Nekem így van a mostanin és az előző gépemen.
13/30 anonim válasza:
Nekem Gigabyte alaplapom van, és del-el megy be a boisba.
14/30 A kérdező kommentje:
Szóval telepítettem az aida64-et. Alaplap neve MSI KT4AV (MS-6712).
2012. júl. 14. 21:39
15/30 anonim válasza:
Az Msi alaplapok Bios belépéséhez a Del gombot kell nyomni.
Kedves 9-es hozzászóló félig igazad van, elnézést. De az F1-et nem látom a hozzászólásom előtt sehol :)))
16/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!Sajnos a probléma továbbra is fennáll ,hogy SEMMIVEL nem jutok be a biosba!!!!!!!!!Két billentyűzeten is próbáltam,hátha.Olyan megoldás nem létezik amivel ezt a lépést kihagyom?Vagyis nem a gép indításánál lépek be a biosba,vagy esetleg törölni a gépről a windows vagy bármi más?
2012. júl. 15. 09:51
17/30 anonim válasza:
Nálam is a DEL a nyerő. Egyébként nem USB-s a billentyűzeted? (Segítek: a PS2-es billentyűzetnek színes a csatlakozója és kerek ami a gépbe megy, az USB-sé meg szürke és lapos)
18/30 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Igaz,hogy NŐ vagyok,de nem szőke és nem debil :) USB csatlakozású a billenytyűzetem,van jelentősége?Esetleg valaki azon kívül,hogy mivel lépjek be a biosba használható ötletet tudna adni? (mellesleg a kérdésemben ott van,hogy nem "tudok" belépni a biosba,ennek ellenére mindenki ezt ajánlja) Légyszi fiúk segítsetek!!!!
2012. júl. 15. 16:12
19/30 anonim válasza:
"Windows újratelepítés női szinten"
Én ezért írtam egy kicsit több segítséget. Bocs. Többet nem teszem...
20/30 anonim válasza:
PS2-es billentyűzetet használok, júniusban telepítettem újra az XP-t és nő vagyok. De nem szőke. Mi a jelentősége, ha USB-s a billentyűzet? Egyébként az én gépemben Intel alaplap van, F1 volt a nyerő, azzal tudtam belépni a BIOS-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!