Létezik ilyen program?
Hamarosan újra fogom telepíteni a gépemet, és nem szeretnék elveszíteni mindnen játék mentést, program beállítást. Erre egy egyszerű mód: másolat készírése a C:\users\(username) mappáról, de ez a mappa tele van szeméttel, uninstallált programok maradványaival, beállításaival, stb... és nem akarom, hogy a sok szemét átkerüljön az új gépre... ...ez volt a bevezető, most jöhet a kérdés:
Van olyan program, amely egy vizsgálat után képes megmondani, hogy a gépen lévő programok hol tárolják a beállításaikat, mentéseiket, olyan dolgokat, amikért én dolgoztam abban a programban. Remélem érthető, lusta vagyok én arra, hogy a sok szemétben turkálva kotorjam elő annak a kb. 50 programnak az adatait, amiket biztosan felteszek majd az újratelepített rendszerre is.
Auslogics Boost Speed vagy CCleaner.
A nem használt registry fájlokat letakarítja amit használsz meghagyja onnantól már boldogulni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!