Melyik a legjobb vírusírtó?
A 2.7-es NOD-nak már nincsen támogatottsága sem, tehát nem hinném, hogy túl jó ötlet lenne azt használni. (magánszemélyeknél esetleg az volt csábító régebben, hogy volt hozzá működő örök frissítés törés...)
Frissített operációs rendszer esetén ha nem telepítesz minden vackot ami megjelenik a képernyőn akkor teljesen jó az Avast ingyenes vírusirtója is a Windows alap tűzfalával...
Persze ezen a területen is nagy úr a megszokás, de az igazság az, hogy a vastagabb póló sem véd meg, ha leugrasz egy felhőkarcolóról...
ESET az nagyon jó, de nem a 2.7-es verzió.
Én legszívesebben ESET Smartot használnám, de most Avast van fent, sosem találnak semmit sem, szerencsémre valahogy sosem botlom vírusos tartalmakba. Igazából engem nem érdekel hogy mi van fent csak ne lassítson és ne figyelmeztessenek a buborékok az asztalon...
Mert nekem most a Microsoft Security van fent de idegesit már mert mindig sárgán jelez hogy vélhetően nem védett a gép de már volt 3 gyors vizsgálaton meg 2 teljes vizsgálaton ja és még frissitettem is meg amiket talált kitöröltem és akkor is
ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!