az egész művelet teljesen ingyenes és bill sem mondhat ezután semmi rosszat rólad
2012. márc. 25. 19:32
2/11 anonim válasza:
Hogy gyerek is legyen de asszony is szűz maradjon nehéz.
Avast free
2012. márc. 25. 19:36
3/11 P.O.C. válasza:
ESET NOD32 Antivirus vagy ESET Smart Security. Én magazinos kódokkal használom, amit 1-2 havonta újra regisztrálok. Ennél kisebb erőforrás igényű terméket nem ismerek.
2012. márc. 25. 19:37
4/11 anonim válasza:
Amit kérsz, az nem létezik. Vagyis de, csak azt Kinuxnak hívják. Minden vírusirtó lassítja a gép működését, hisz ha pl valós időben ellenőrzi a RAM-ba kerülő adatokat, az máris lassulás.
2012. márc. 25. 19:38
5/11 anonim válasza:
*Linux
Elnézést a hibáért.
2012. márc. 25. 19:39
6/11 P.O.C. válasza:
Na ne nyaljátok már ennyire fényesre Linus Benedict Torvalds s*ggét! :D
A Linux felhasználói tábora töredéke a Windows -ének. Ergo nem fontos célpont, ergo Vírus is kevesebb van hozzá.
2012. márc. 25. 19:45
7/11 anonim válasza:
Hát, az ESET-nél kb. csak kisebb erőforrásigényűek léteznek. Talán a Kaspersky az egyetlen, ami még nála is rosszabb.
2012. márc. 25. 19:53
8/11 anonim válasza:
Kérdező!
Én még annyit tennék hozzá, hogy a kalóz (torrent) vírusirtókat felejtsd el! Többet ártasz vele, mint amennyit az ilyen hulladékok érnek.
Használj ingyenest, vagy fizess elő egyre!
Abba pedig bele kell törődnöd, hogy a vírusirtóknak nagy az erőforrásigénye.
2012. márc. 25. 19:57
9/11 anonim válasza:
Kasperksy Internet Security 2012 -őt használok lassan fél éve.Szerintem megérte a pénzét és aztmondják biztonságosabb mint az Eset .A feltört vírusirtok meg az ilyen ingyenesek mint az Avast nem érnek semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!