Melyik a legjobb vírusirtó, és ami nem terheli le a gépet?
Sok mindenkinek más-más, de szerintem:
Fizetős programokból
1: ESET család (általában a Smart Security az ajánlott)
Ingyenes kategóriából az Avira
Én az avastra a magas téves riasztások miatt nem voksolok.
Egyébként van több FÜGGETLEN tesztből álló összehasonlító adatbázis amit itt lehet elérni:
És igen, van független tesztsorozatok pl: VB100, av.test, PassMark, AV
Muszáj volt mert akad sok tévesen okoskodó tudatlan.
Egyébként antivírusokhoz SOHA ne használj cracket, fixet! Akkor inkább válasz ingyenest! Pl: Avira
Avast... Eset nálam nem jöhet szóban, mivel a vírusos tartalmat beengedi és csak azután észleli miután indítod o.O akkor meg már mindegy is lehet akár...
Avast kicsit jobban fogja a gépet, de a vírusos tartalmat be sem engedi. letöltésnél mindjárt jelez.
De hát ez csak egy vélemény.
Daniel_La_Costa az avast jó vírusírtó szerintem igaz az hogy mindenkinek más vírusírtó válik be tapasztalatok szerint és a géptöl is függ.Meg nem értem amit írtál az elején azt irod hogy a vírusos tartalmat beengedi a végén meg azt irtad hogy :"de a vírusos tartalmat be sem engedi. letöltésnél mindjárt jelez." de mindegy
most a kérdezö attól függ hogy menyire terheli a gépet egy vírusírtó hogy milyen tulajdonsága van és milyen gyors amugy nézd meg ezt a teszt eredményt bíztos fog segiteni meg olvasd is el ott is irnak sok dolgot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!