Hogy lehet leszedni a fölösleges adatokat a zenéimről?
Figyelt kérdés
Fölösleges adatokon ezeket értem:
Cím
Előadó
Album
Dátum
Műfaj
Értékelés
Fájlnév
Először Vegas-szal próbáltam Render-elni de az túl sokáig tart, a Media Monkey-n pedig nem tudom hogy kell.
Mindenki segítségét nagyon köszönöm.
2012. júl. 7. 10:20
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, egy ilyen programra volt szükségem. Sikerült leszedni a fölösleges adatokat már csak azt kell kitalálnom hogy hogyan mentsem el.
2012. júl. 7. 10:58
3/9 anonim válasza:
Ott a kis lemezikon az elején. Szerintem azzal írod felül a TAG-okat...
4/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam de kaptam egy hibaüzenetet: A(z) *D:\Zenék\Get Ready For This.mp3 fájl nem nyitható meg írásra.
Folytatni akarja?
2012. júl. 7. 14:40
6/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem az a probléma Kimentettem de úgy tűnik nem jött be. Rákattintok és még mindig ott vannak az adatok.
2012. júl. 7. 14:52
7/9 anonim válasza:
Kijelölöd az összeset és a bal oldalon ott vannak a jellemzők és ami nem kell, ott kiveszed a "megtart" jelzőt és üresre állítod, aztán mentés...
8/9 Doctor0710 válasza:
Windows 7-nél próbált administrator módban futtatni a programot, hogy kapjon jogot a fileok írására.
9/9 BigSmoke válasza:
Mp3tag , win10,"fájl nem nyitható meg írásra",ahogy doktor0710 írta ,jobb klikk,futtatás rendszergazdaként,és máris írható.Egyébként egy zeneszámnál miért fölösleges adat a cím és az előadó neve ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!