Ezekből mi a fölösleges program win7 indításkor? A sok magától induló progi miatt vagy miért indul lassabban?
AVG vírusírtó
VProtect Application
Intel(R) Common... (ebből van 3)
Sweet Packs update manager
Adobe reader
virtual clone driver
vidgi toolbar
divx update
microsoft win op rendszer :)
ccleaner
rgsc
mcafee security scanner (azt nem értem hogy ezt már vagy kb 3 x töröltem le és mindig lejön valami letöltéssel)
Kb 65%-ig van tele a 80gigás vinyóm és a HDD sentiel szerint 100%-os a kondíciója. Egyébként 3.4GHz-s 2 magos proci fut a gépben, és 2GB ram van még benne
Hogy mi a fölösleges?
Akkor sorolom:
AVG vírusírtó - avast sokkal jobb, kevesebb erőforrást eszik és logikusabb a működése
VProtect Application - Ez mi a tököm? Ki vele a francba!
Sweet Packs update manager - Ez is valami ingyenes program által felrakott fölösleges marhaság
Adobe reader - Fölösleges, hogy folyton fusson, csak a frissítéseket figyeli
vidgi toolbar - Feltételezem ez sem túl fontos, kivéve, ha neked létszükséglet...
divx update - Ez is mehet a levesbe, csak frissítést figyel
mcafee security scanner (azt nem értem hogy ezt már vagy kb 3 x töröltem le és mindig lejön valami letöltéssel) - Törölheted, és megsúgom: Adobe cuccokkal jön le (flash, adobe reader), hacsak meg nem tiltod neki
Mellesleg nem csak az induló programok, hanem a sok fölösleges szolgáltatás az, ami terheli a gépet.
De persze ez a legnagyobb fölösleges zabáló XD :
microsoft win op rendszer :)
Először is köszönöm a válaszokat!:)
Az avast sokkal jobb? Azért váltottam át AVG-re mert ugyanezt mondták csak fordítva
VProtect - ezt még én se tudommi->kilőve
Sweet Packs->úgyszint
Adobe is
vidgi azt se tudommire való
és a maradék 2 is kilőve:D
pl milyen fölösleges szolgáltatásra gondolsz?
pl milyen fölösleges szolgáltatásra gondolsz?
Pl.:
- Feladatütemező (kivéve, ha tényleg használod)
- IKE és Auth (csak céges hálózatban lehet _esetleg_ szükség rá)
- Kriptográfiai szolgáltatások (szintúgy)
- Útválasztás és távelérés
- Tcp/IP netbios (hacsak nincs otthoni munkacsoportod)
- IP segítő (majd az IPv6 elterjedése után kell)
- Számítógép tallózó
- Windows search
- Nyomtatásisor kezelő (ha nincs nyomtatód, fölösleges. Ha van, ne tiltsd le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!