A laptopom ujra lett rakva xp vel mobil netem van hozzá és már feltelepitettem 4 féle böngészőt de mindegyiknél amikor videot szeretnék nézni 5 mp után meg áll a video és nem lép tovább ha beletekerek akkor megint 5 mp és megáll. Mi lehet probléma?
Nincs valamilyen leírásod a laptopról, ki a videókártya gyártója? Az nagy baj, hogy nincs hozzá CD, nyilván integrált (alaplapi) a VGA és a hangkártya is. Ha nincs, akkor nézd meg Everesttel. Írd fel a típusszámot, aztán töltsd le a gyártó honlapjáról.
Egyébként milyen típus pontosan?
a laptop Asus F5R tipusu de már letöltöttem a vga drivert feltelpitettem fel is ismerte ati videokártyát is most nem ír ki semmi hibát az eszközkezelőnél sem! de a videok most is rosszak de már a youtuben tudok nézni megállás nélkül de máshol videa stb nem mert megáll .........
van még valami ötlet?
Benne van a kommentben, hogyan kell Adobe Flash Playert telepíteni, Csukoka írta (ki lehet?). Egy biztos: futtattás előtt be kell zárni a böngészőt, mert nem bír beletelepülni. Látszólag igen, valójában nem.
fel van telepitve minden fajta böngésző és hozzá flashplayer tökéletesen! és semmi változás.............aztm ondták hogy lehet nem elég hozzá a gép....1 giga ram dual proci és előzőleg ment vele minden.........
mostmeg bármiylen video portálon megnyitok egy videot 11mp ig megy és megáll utána beletekerek megint megy 11 mp ig és ennyi...
ezeken kivül valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!