Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem ír semmit a mobilom...

Miért nem ír semmit a mobilom facen? Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Március óta nem tudok sem hozzászólni semmihez,sem üzenetet írni a 0.facebook.com on :O Látom a kurzort,és lépeget tovább ha pötyögök, de nem ír semmit. Először azt hittem,csak nem látom,de ha el akarnám küldeni,írja,h. üres mező! Ma másik mobilról léptem fel,erre kijelentkezett a saját mobilomon,és már bejelentkezni sem tudok,mivel a jelszót sem írja.. egyáltalán..!!

Eddig legalább láttam,ha vki írt.. most már végképp meghalt. MI LEHET A PROBLÉMA?

Nincs amúgy semmi csomagom,és eddig jó volt. Egészen márc. 1 ig :((((

2012. márc. 15. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:

tudod miért?

azért mert a t-mobile-nál Márc 1-töl kezdve megszünt az ingyen face! háháhá :DDD

2012. márc. 15. 19:25
 2/10 A kérdező kommentje:
hm..érdekes .. és másnak jóó .. csak nekem nem,mi?
2012. márc. 15. 19:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezen kívül? Valaki tud vmit?
2012. márc. 15. 20:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Na jóó.. ha senkinek semmi,kipróbálom a szoftverfrissítést.. és csak közlöm,h. lóvés oldalon sem ír egy mukkot sem,kedves első hozzászóló... hahaha :D kösz a semmit!
2012. márc. 16. 01:10
 5/10 anonim válasza:
Hajjajj, ezt a problémát gyorsan meg kell oldani. A végén még rá leszel kényszerítve arra, hogy kimenj a szabadba és találkozz a barátaiddal.
2012. márc. 16. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor ne hidd el amit irtam jo nem jo már a link de sz*rok rá! mert igazam van! kb van 10 tiz haverom aki ugyanigy buzdult facen és leáltak vele mert márc 1 -töl megszünt a trémobilnál! háháháhá 1voltam xd
2012. márc. 16. 06:50
 7/10 anonim ***** válasza:

márc 15 a végleges dátum! mint ahogy itt is láthato ezen a rajongoi oldal vagy a f*** tudja min! és már nincs!! :D olvasgasd a kommenteket és nyugodj beele hogy soha többé nem fogsz mobilrol facezni kivéve ha elöfizetsz rá!!!!! háháháháhá 1 voltam xD

jah a link : [link] XD

2012. márc. 16. 06:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Első!! jézus,h. te mekkora s*ggf*j vagy.. magán az interneten sem ír semmit.. lesz*rom a fb.ot... a telómnak van vmi baja,vagy a böngészőmnek.. b*meg!
2012. márc. 16. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
saját magadat hazzutolod meg ! olvasd már el a kérdésdet! -.-
2012. márc. 16. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

a zero facebook meg megszünt mit nem értesz! amit küldtél linket benne van minden!

"Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart"

magyarul az akció megszünt és azért nincs többé ingyen face a t-seknél! 2012.06.30-ig tartott volna max,de elöbb megszüntették ennyi! -.- első voltam :DDD

2012. márc. 16. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!