Erre a gépre érdemes felrakni valamelyik Mac OS-t?
Intel P4 3GHz
1024MB DDRII
AMD HD4870 512MB
Erre a gépre érdemes lenne felrakni valamelyik Mac OS-t? Ki szeretném próbálni, a Windowsokat pedig már igencsak unom. Kérdésem lenne még, hogy a hang (SoundMAX) illetve az internet is gond nélkül menne?
Csak 32bites vagy 64bites változata is létezik PC-re?
De elég szánalmas a dolog. :-) PC-re egyébként sem 32, sem 64 bites változat nem létezik, mivel hivatalosan csak Apple hardverre telepíthető (és azon tökéletesen működik is).
A "hackintosh" szinte mindig valamilyen kompromisszumot követel meg, valami tuti nem működik, hacsak nem full támogatott alkatrészekből építkezel.
1GB memóriával nem lesz egy nagy élmény, 2 minimum kell, nekem még néha a 4GB is kevés. :-)
Én inkább azt javaslom, hogy ha unod a Windows-okat, próbálj ki valamilyen modern Linuxot, kevesebb szívás lesz vele, és szinte mindenre használható. Ha OSX-re vagy kíváncsi, telepítsd valami virtuális gépre, ott kipróbálhatod, aztán egy 2-3 éves Mac-et már barátságos áron lehet vásárolni, amin megkapod a teljes élményt, amit az OSX nyújtani tud (az én MacBook Pro-m 2007-es, és még nem avult el, ez egy 2007-es más laptopra már nem mondható el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!