Hogyan tudom megnyitni a dokumentumot?
Tehát kaptam ma egy levelet Csehországból, amit rendkívül fontos lenne megnéznem. Az email-be található 2 dokumentum név szerint ,,oledata.mso" illetve ,,image002.emz". Mindkettőt letöltöttem az asztalra, és gondoltam megnyitom a Microsoft Worddel. Amint társítottam, kidobott a program egy ablakot Fáljátalakítás névvel, miszerint válasszam ki a dokumentum elolvasásához a szükséges kódolást, és mellé még 3 választási lehetőséget: Windows (alapértelmezés), MS-DOS, és Egyéb kódolás. Innentől szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám megnyitni megfelelő formátumba a kapott dokumentumokat.
Ha kihagytam valami szükséges információt a kiegészítésből, szóljatok!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Az oledata.mso fájlt nem lehet megnyitni, ha ms outlookkal küldenek csatolt állományt (html) és azt nem outookkal nézi meg az ember, akkor látja a fenti két állományt is.
Tehát valószínű a kép volt a csatolt állomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!