Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MS Office 07-es dokumentumot...

MS Office 07-es dokumentumot MS 03-assal nem lehet megnyitni?

Figyelt kérdés
Nem lehet valamilyen módon megnyitni a Microsoft Office 2007-es verzióval készített dokumentumot a 2003-as verzióval??? Vagy van valami progi amivel meg lehet nyitni? Esetleg fel lehet a 3-as mellé tenni a 7-est? Azért kell a 3-as mert ahhoz szoktam hozzá, és a 7-es szerintem feleslegesen bonyolult...
2012. márc. 22. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Alapból a 2003-as nem olvassa a 2007-es (docx, xlsx) formátumot.

2. Van kiegészítő a 2003-ashoz, amivel tudja kezelni a 2007-es fájlokat, az elvileg ingyen letölthető.

3. VAN valami progi, amivel meg lehet nyitni, úgy hívják Libre Office [link] és egy teljes értékű Office, ami ingyenes, könnyen használható és kezeli a 2003-as és 2007-es fájlokat is, valamint pl. tud kapásból PDF-be menteni.

4. Föl lehet tenni 2003 mellé a 2007-et, de minek? Csak az erőforrást pazarolja.

5. A 2007-es azzal az erőltetett ribbon menüvel ronda is, használhatatlan is. Ebben egyet értünk.

Én a LibreOffice-t javaslom. :) Azzal jársz a legjobban.

2012. márc. 22. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez megoldás a kompatibilitási problémákra.

Igazából a 2007 sokkal gyorsabban megtanulható és egyszerűbb kezelni, mint a 2003 verziót, utána pedig a 2010 szintén még egyszerűbb. Csak erőt kell venni, és ráfordítani az időt a megismerésre.

Örökké nem használható a 2003-as, meg úgy általánosságban véve senki sem maradt meg a Windows 98-nál, csak mert azt szokta meg...

Vagy akkor senki nem használni semmilyen szoftvert, mert meg kell tanulni kezelni (most ha LibreOffice-t használnál, ugyanúgy meg kellene tanulni kezelni), és ugye a világ sem ragadt le egy szinten eddig, mindig tovább léptek.

2012. márc. 22. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Az rendben van, hogy meg kell tanulni az új dolgokat, csakhogy a Micro$oft erőlteti ezt a hülye ribbon menüt, alternatívát sem kínál. Azért, mert valami új, nem feltétlen jobb is. Azért mert az új valaki szerint jobb, nem biztos, hogy mindenki szerint az. Eddigi tapasztalataim szerint a ribbon menüt csak azok szeretik, akik vagy most ültek előszőr számítógéphez, vagy már régebben is használtak gépet, de mégis sík hülyék hozzá és csak a menük bemagolásához értenek.

A ribbon menü pedig még a mostaninál is jobban leszoktatja az embereket a billentyűzet használatáról, így lesznek végleg klik-klik userek. Libre Office legalább nem hülyült meg.

Hát még majd a win8 metro felülete mekkora fos lesz! Remélem belebuknak.

2012. márc. 22. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, amugy nálam ez a probléma az XP vel... Hozzászoktam, és baromi jó, gyors, okos is, a Registry-t kívülről fujom lassan... De nem támogatja a DX11-et és a FrostBiteII motor sajna csak a Win7 en megy... :'((( De még mindig XP-t használok, nem tom miért... Részben hozzászoktam, de a Win7 is eldöcög, mármint szépen kezelem, vagyis hozzászoktam. Mégis visszatettem az XP-t. Gyorsasága, egyszerűsége és XP-s funkciói miatt. A Win7 tele van modern és értékes hasznos funkciókkal, de valamiért mégsem tetszik, annak ellenére hogy csakis a moder, fejlett és minél okosabb dolgokat kedvelem :)))
2012. márc. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!