Egy Word dokumentumot akarok megnyitni. De sajnos nem sikerül mert ezt a hibaüzenetet írja ki:mswrd632. wpc konvertáló nem indítható. Hogyan oldhatnám meg a problémát?
A hibaüzenet kiírása után megnyitja ugyan a dokumentumot de a szöveget ilyen összevissza írásjelekkel dobja ki.
Hálás lennék ha vki tudna segíteni.
20/L
Talán a régi 6.0-ás konvertáló nincs hozzá feltéve vagy valamiért elromlott. Ha megvan az office telepítőd, akkor a régebbi, word 6-os dokumentumok megnyitásához szükséges összetevőt telepítsd újra. Esetleg előtte távolítsd el, ha fent volt, majd úgy tedd vissza.
Vagy töltsd le az openoffice-t vagy a libreoffice-t, azok is megnyitják.
MSOffice örömei. Melyik van a gépeden? 2003? 2007? Egyik se kompatibilis a másikkal, kizárólag a 2010-es tudja. Konvertáló kellene hozzá.
Én éppen az ilyen "saját magával se kompatibilis" ügyek miatt vágtam ki a gépemről végleg az MSOffice-t és töltöttem le ingyenes LibreOffice-t. Mindent megnyit, mindent olvas, Word95-től a 2010-ig, többek között.
És ingyenes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!