Miért nem találja a skype a partneremet?
Figyelt kérdés
Pedig jó emailt írtam be. És ha ő küld felkérést azt sem látom.2012. jún. 3. 21:10
1/8 anonim válasza:
Úgyan ilyen helyzetem volt nekem is egy frissités miatt mikor frissitette akkor sosem volt jó de mikkor azt hagytam meg amit először felraktam és nem frissitette akkor ment
2/8 anonim válasza:
Meglehet, az email címe nem publikus, tehát erre nem ad ki találatot. Próbálj a teljes névre keresni, vagy ha tudod a skype nevét akkor arra.
3/8 A kérdező kommentje:
Na most letöröltem, és teszek fel másikat. Remélem jó lesz.
2012. jún. 3. 21:22
4/8 A kérdező kommentje:
a skype nevével sem volt jó :/
2012. jún. 3. 21:23
5/8 A kérdező kommentje:
És ez az újonnan telepített sem jó.
2012. jún. 6. 16:59
6/8 anonim válasza:
Ez érdekes. Tegnap a nővéremnél pontosan ugyanez volt a gond. Meg szerettem volna keresni egy közös ismerőst, és megkért, hogy keressem meg neki. Nem adott ki találatot, holott, a név jó volt. Aztán frissítettem a skype-ot és egyből kiadta a találatokat. Tényleg nem tudom, mit lehetne még megpróbálni.
7/8 A kérdező kommentje:
És azt meg tudnád mondani hogyan tudom frissíteni? hátha úgy nekem is jó lesz.
2012. jún. 6. 23:37
8/8 anonim válasza:
A skype súgóban - Frissítések keresése. Erre kattints rá. De mivel írtad, hogy raktál föl újat, /bár lehet nem a legfrissebb verziót/ akkor kiírja, hogy ön a legújabb verziót használja. Próba, szerencse:))) szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!