Hogyan tüntessem el a Nod32 próbaverzióját, ha nem találja az elérési utat?
Az a problémám, hogy feletelepítettem a nod32 próbaverzióját és már le fog járni és szeretném feltelepíteni az újabbat, viszont valószínűleg az egész telepítőcsomagot kitöröltem így a vezérlőpultban nem engedi kitörölni,mivel nem található az elérhetőség. A program file-ban sem tudom kitörölni, mivel a nod folyamatosan használatban van. Újat nem tudok feltelepíteni. Mit csináljak? Hogyan törölhetném? Hogyan állíthatnám le, hogy ne fusson és törölhessem?
Segítsen valaki Fontos!!!!!
Köszönöm!!!
vagy feladat kezelöbe leálitod a nodot és ugy törlöd ki :D
meg reg editbe is kitörlöd a nodnak a cucait :D
CSÖKKENTETT módban indítsd a gépet, így a NOD nem indul el és símán törölheted a mappáját, a program Files könyvtárból.
Utána, futtas le pl. a CCleaner progival egy regisztrációs adatbázis tisztítást.
(ha profin szeretnéd megoldani, használd a Wise Registry Cleaner Free Portable, telepítést nem igénylő változatát futtasd le!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!