Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxot, hogy lehet egyszerűen...

Linuxot, hogy lehet egyszerűen telepíteni flash meghajtóra amivel utána felrakom a netbookomra?

Figyelt kérdés
fontos lenne!

2012. máj. 21. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 21. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, + tudsz róla valamit mesélni erről a bizonyos programról?
2012. máj. 21. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé magáért beszél. Bedugod a pendrájvot, elindítod a programot. Az egyik listáról kiválasztod a linux disztrót, a másik listán kiválasztod a pendrájvot. Betallózod a telepítő CD/DVD ISO fájlját, vagy kipipálod, hogy töltse le, utána elindítod. Tényleg ennyire egyszerű.
2012. máj. 21. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
persze előtte ellenőrizd az md5sum hash-t total commanderrel, hogy ne legyen hibás az ISO
2012. máj. 22. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

A fenti programot ismerem, én is csak ajánlani tudom. Akár tárhely területet is adhatsz neki a pendrive maradék szabad helyét kihasználva, tehát annak ellénre, hogy Live lesz, még erre is tudsz telepítgetni adatvesztés nélkül. És persze innen könnyedén fel tudod telepíteni a rendszert.

Jó néhány disztribúcióval próbáltam már.

Tudom még ajánlani ezt is: [link]

2012. máj. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!