A következő számítógépen elmenne a Battlefield 3?
18Ezerért kb. van ipon on 500gb os
hid el nem igazán elég 250 és ha majdnem anyiért van kétszer anyi akor már értelmetlen is a 250gb os
máshol is van az kb ugyan anyiért még lambda ban is szerintem
hamar betelik az
windows 7 64 bit nek (rendszernek) 60gb os partició nem árt amin legaláb 20gb jó ha szabad mindég
a töbi mehet adatnak
nemtudom miket tõltesz vagy játszol de én kiseb méretüekle játszok nem 10gb osokal anyira és anyira tölteni se tudok netel
vagyis nekem 500gb lasan betelik
A merevlemezes dolgot azért írtam, mert 7kFT árkülönbséggel nem éri meg fele vagy negyede akkorát venni. Tehát marad az 1T.
Egyébként nekem van egy 120GB-os vinyóm és bőven el vagyok vele. :D
Ok ha valami lene irj privátot mert töröltem kérdést (dvd meghajtó azért nem árt ha van mivel hogy telepited windows t? de ha van usb s telepitöd akor oké)
hát jó játékot remélem sokáig eleszel vele:)
Én nem phenom 970 t irtam hanem 965 õt:p
de ha tudsz olyant veni akor oké (lambda ba)
memóriából te dolgod de kingmax is jó márka és kingstonból se kel hyperx blue de ez már izlés kérdése
.
dvd optikai meghajtós dolgot meg irtam
ha megtudod oldani a windows telepitést usb röl vagy valahogy akor rendben
gond nincs azal amit privátban irtál csak lefaragtál árból ahogy már it is irtad:)
Amugy a Phenomknál a BE Black Edition procikat lehet "korlátlanul" tuningolni
ami nem BE azokat nem lehet
Ja és ha tuningoldo akor proci hütöt se hagyd ki amit irtam
de ha nem akor rendben akor gyári is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!