A következő számítógépen elmenne a Battlefield 3?
Hát vga átalakítót szoktak hozá adni de pontosan nem lehet tudni
de lehet veni is olyant dvi vga átalakítót
minek amd amikor belefér i5 is?:)
965 nem jobb i5 töl és ahoz olyan alaplap kel ami támogatja 125W os procit és az kb. 24ezer a legolcsóbb
amd procival se vagy sokkal elörébb
7870 férne bele ugy kb. 7950 kétlem de ha gondolod este megnézem ha szeretnéd probálhatok mégjobat kihozni játékra:p ha ez sem elég
de nemhiszem hogy sikerül olyan procihoz és ha 7950 lene melé ahoz már job táp is kel
szóval nemtudom este megnézem de mobilon nemtudom
Persze tehetnék melé fx et is de azért 4100 már elég kicsi lene a 6100 ak meg már drágák elégé...
vga átalakító szerintem 1-2ezef vagy anyi se
ipon on is keresgélhetsz biztos lesz
de megkéne tudni adnak e hozá
majd este megnézem...
Hiába olvastam el tízszer de ezen mondatodat nem tudtam mire vonatkoztatni:Persze tehetnék melé fx et is de azért 4100 már elég kicsi lene a 6100 ak meg már drágák elégé... :D
fx-ről maximum a függvények meg a derivlási-integrálási szabályok jutnak eszembe :D
Néztem átalakítót 890-Ft. Ja igen még 1 fontos dolog a proci hűtőm nem tudom elég e, ő az:
Várok estig akár egy hétig is nyugodtan csináld a dolgod!
FX az AMD Buldozer AM3+ os alaplapba a legújabb procik.
amik más felépítésüek mint pl a Phenom
i5 2400 ra nem kel procihütö mert nem leher tuningolni (melesleg nem is kel játékra) iletve auto turbo van bene
amugy is amit linkeltél hütöt nagyon nemnéz ki jófélének
mért kéne rá az a hütö?
ha kel hütö azt is este keresek ha netán félsz hogy hangos a gyári
5-10ezer kb.
1155 ös foglaltra jó amit linkeltél amugy egyáltalán? persze megnézegetem joban este majd ezt is
48dB hangos is lehet az a hütö amit linkeltél
szóval szerintem jobb ha gyárinál maradsz akor már
vagy pedig nézek egy jót
igen körülbelül ez a gép akkori egy 100-t lett véve és még megy rajta a cod4 :D igaz nekem az a játék annyira nem tetszik...
hát szerintem nem olyan hangos a gép bár azt ki lehet jelenteni hogy nem halk :D
Ha nem kel hozzá hűtő én elhiszem.
És szerinted ezen a géped amit Te összeraktál menne minden faszán? Nem lenne olyan hogy közepes vagy low grafikán kéne játszani az újabb játékokkal? Diablo 3 bf 3 gondolok itt első sorban. SSD-re nem nagyon akarok gyűjteni jelenleg sok lenne az esetleg későbbiekben félre tenni rá.
DVD meghajtót meg házat kilőttem azok megfelelnek amik itthon vannak.
Inkább egy monitorra gyűjtenék ha eljutok odáig.
Nemtudom milyen a mostani pc házad de ha 2003 as akor ara nem sajnálnák 6ezret
régen sok nagyon vacak házat csináltak
nembiztos hogy beletudod szerelni amit kel stb... vagy nem jól szelözik
szóval nem azt mondtam hogy 0 ázd le házat csak azt hogy egy mai alapház elég nem kel 20ezeres féle házat veni
dvd az meg szomtén ha pl IDE s van neked akor nemtudod beteni gépbe
meg szintén akár van olcsób is de ez a NEC keveseb mint 7ezerért igen jó minöségü
de vanak 5ezer alat is új dvd írók
majd még este mondom megnézem lehet e még jobat kihozni mobilon nem lehet csak gyakori n irkálni:p
i5 az kihajtana jóval erösebb videokártyát
árban ez fért bele és irtam ez jó a mai játékokhoz full hd ban maximum grafikán
de persze egy még drágáb még erösebb (7870, 7950, 7970) csak hát akor keretbe nem férne be de majd meglátom hátha belefér mégjobb)
Diablo 3 nak simán kel menie ezel a gépel
maximumon, maximum felbontáson akadás mentesen
még mivel játszol?
viszont minden mainak menied kel mint irtam igy lehetséges hogy valahol kisebb fps (mint pl diablo 3 biztosan 100fps felet is kel hogy
menjen ha nem töbel, ez játéktól füg mekora az igénye) lesz de még nem fog akadozni játszhato lesz maxon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!