Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A következő számítógépen...

A következő számítógépen elmenne a Battlefield 3?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 21. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

Videokártya és alaplap:p?

proceszor és alaplap

régen is + os alplapba ment az elözö is

ebe tudsz fx (buldozert) et is nyomni és phenom x6 ot is 140w ig támogat vagyis jól tuningolható is

memória meg ha már pár ezerel volt drágáb 1ezer? most nemtudom

akkor már mért ne ha már igyis túléptem keretet elégé...

vehetsz 1333 ast is nem lesz roszab de olcsób se lesz

ha még van plusz pénzed kereshetsz valami jóféle házat de ha lehet 10-15 ezernél ne drágábat persze ez a te dolgod

ha alsótápos ház (ezt ipon on gyártó honlapjára menve megnézheted iletve képeken is)

akkor Chieftec CTG 500W ost vegyél mivel Hexa kábelei nem mindbe jók (rövidek)

de szerintem ez is megfelel max nyomsz rá pár házhütöţ azok ténleg pár száz forintok csak

mivel azért proci föleg ha húzod melegszik

és lehet videokártyának is jól jön

2012. jún. 9. 08:05
 52/73 anonim ***** válasza:

Amugy ha netán videokártyán is gondolkodnál

akor pci-e 1.0, 2.0, 3.0 az "nem számít" vagyis mindegy hogy alaplapon milyen van és milyen a videokártyán mivel mindel kompatibilisek

2012. jún. 9. 08:07
 53/73 anonim ***** válasza:

Az viszont nem mindegy hogyha pci-e x16 os slot van alaplapon akor az a videokártya helye és nem egy másik (mert aba a második videokártya mene ha tenél bele)

vagyis ott lasaban müködne azért kel x16 osba teni

2012. jún. 9. 08:10
 54/73 A kérdező kommentje:

Hát az összerakás úgy sem rajtam múlik, szóval én már úgymond készen kapom, azt meg már meg tudom jegyezni mi hova merre meddig :D

Igen alaplap proci, csak közben néztem videókártyát hogy mennyivel jobb egy olyan aminek 20-szal eltér a száma és 11000többe kerül :D

2012. jún. 9. 08:43
 55/73 anonim ***** válasza:

A szám az csak a "neve" ami perssze meghatároza

és nem éri meg?

ha gondolod nem,muszáj elég 7850 is

ugy joval olcsobb lesz

aztán késöbb is lehet fejkesztgetni

ha 11000 el olcsóbat veszed akor 18ezer marad kb egy job házra:p

csak figyelj rá hogy nagy legyen (atx) és hogy alsó (ebe a chieftec ctg 500w jó) vagy felsö tápos

Sharkoon T9 eseket szokták kedvelni eböl van 3 féle szinü

2012. jún. 9. 08:55
 56/73 A kérdező kommentje:
nézegettem bakker azért jó sok különbseg van a kettő között egyik gm sebessége 4k+ a másiké meg 1200 :D
2012. jún. 9. 10:38
 57/73 anonim ***** válasza:

Nemtudom melyikre melyiket gondoltad:p

alap memória órajelük 1200 mindketönek

ami 4800mhz effektiv órajelnek felel meg

mivel ddr5 nél van hogy ezt jelölik van hogy a 4szeres effektiv órajelet

2012. jún. 9. 13:06
 58/73 anonim ***** válasza:

A gpu órajel számít

iletve leginkáb a shadermagok

És egyéb apro dolgok amik a teljesítményt növelik anélkül hogy órajelben változtatni kelene

2012. jún. 9. 13:08
 59/73 A kérdező kommentje:

Segítségedért cserébe a legkevesebb amit tehettem hogy minden véleménynyilvánításodat pozitívan értékeltem!

Szerintem egyébként az lesz hogy egy kicsit szűkítsük a keretet, hogy a videokártya a 7850-s tehát a 70.000-s lesz, a memóriából egyenlőre csak 4 kell és később azt lehet bővíteni, de nekem is van egy egy gigás dd3-om. Optikai meghajtó kilőve egyenlőre, úgyse igazán használom, ha meg kellene akkor valahogy megoldom ez így 30.000 kevesebb nagyjából, a merevlemezt nézegettem, hogy kisebbet mennyivel olcsóbban lehetne, mivel nem fog kelleni ekkora tárhely, de ipon.hu-n a 250gb-s is csak 7.000-rel olcsóbb.

2012. jún. 9. 14:08
 60/73 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod

de 7200 rmp és NE green merevlemez legyen

2012. jún. 9. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!