A következő számítógépen elmenne a Battlefield 3?
Videokártya és alaplap:p?
proceszor és alaplap
régen is + os alplapba ment az elözö is
ebe tudsz fx (buldozert) et is nyomni és phenom x6 ot is 140w ig támogat vagyis jól tuningolható is
memória meg ha már pár ezerel volt drágáb 1ezer? most nemtudom
akkor már mért ne ha már igyis túléptem keretet elégé...
vehetsz 1333 ast is nem lesz roszab de olcsób se lesz
ha még van plusz pénzed kereshetsz valami jóféle házat de ha lehet 10-15 ezernél ne drágábat persze ez a te dolgod
ha alsótápos ház (ezt ipon on gyártó honlapjára menve megnézheted iletve képeken is)
akkor Chieftec CTG 500W ost vegyél mivel Hexa kábelei nem mindbe jók (rövidek)
de szerintem ez is megfelel max nyomsz rá pár házhütöţ azok ténleg pár száz forintok csak
mivel azért proci föleg ha húzod melegszik
és lehet videokártyának is jól jön
Amugy ha netán videokártyán is gondolkodnál
akor pci-e 1.0, 2.0, 3.0 az "nem számít" vagyis mindegy hogy alaplapon milyen van és milyen a videokártyán mivel mindel kompatibilisek
Az viszont nem mindegy hogyha pci-e x16 os slot van alaplapon akor az a videokártya helye és nem egy másik (mert aba a második videokártya mene ha tenél bele)
vagyis ott lasaban müködne azért kel x16 osba teni
Hát az összerakás úgy sem rajtam múlik, szóval én már úgymond készen kapom, azt meg már meg tudom jegyezni mi hova merre meddig :D
Igen alaplap proci, csak közben néztem videókártyát hogy mennyivel jobb egy olyan aminek 20-szal eltér a száma és 11000többe kerül :D
A szám az csak a "neve" ami perssze meghatároza
és nem éri meg?
ha gondolod nem,muszáj elég 7850 is
ugy joval olcsobb lesz
aztán késöbb is lehet fejkesztgetni
ha 11000 el olcsóbat veszed akor 18ezer marad kb egy job házra:p
csak figyelj rá hogy nagy legyen (atx) és hogy alsó (ebe a chieftec ctg 500w jó) vagy felsö tápos
Sharkoon T9 eseket szokták kedvelni eböl van 3 féle szinü
Nemtudom melyikre melyiket gondoltad:p
alap memória órajelük 1200 mindketönek
ami 4800mhz effektiv órajelnek felel meg
mivel ddr5 nél van hogy ezt jelölik van hogy a 4szeres effektiv órajelet
A gpu órajel számít
iletve leginkáb a shadermagok
És egyéb apro dolgok amik a teljesítményt növelik anélkül hogy órajelben változtatni kelene
Segítségedért cserébe a legkevesebb amit tehettem hogy minden véleménynyilvánításodat pozitívan értékeltem!
Szerintem egyébként az lesz hogy egy kicsit szűkítsük a keretet, hogy a videokártya a 7850-s tehát a 70.000-s lesz, a memóriából egyenlőre csak 4 kell és később azt lehet bővíteni, de nekem is van egy egy gigás dd3-om. Optikai meghajtó kilőve egyenlőre, úgyse igazán használom, ha meg kellene akkor valahogy megoldom ez így 30.000 kevesebb nagyjából, a merevlemezt nézegettem, hogy kisebbet mennyivel olcsóbban lehetne, mivel nem fog kelleni ekkora tárhely, de ipon.hu-n a 250gb-s is csak 7.000-rel olcsóbb.
Ahogy gondolod
de 7200 rmp és NE green merevlemez legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!