Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet lecheckolni hogy...

Hogy lehet lecheckolni hogy eredeti-e a WINDOWS?

Figyelt kérdés
Win95 alatt, internet nélkül

2012. máj. 5. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az első használt gépem 2004-ben (Acer) már Pentium II. volt. A tied még régebbi.

Hát akkor nem lehet wifiről szó, se USB portról. Gondolom nagy floppy meghajtó van csak benne.

2012. máj. 6. 23:10
 12/15 A kérdező kommentje:
2000 előtti gyártmány, de nemcsak hogy már a kis floppy van benne, hanem CD(!!) olvasó is GYÁRILAG! IBM-ről van szó, usb csak a dokkoláján van, de pcmcia van a gépen is ott simán belehetne dugni egy wlan kártyát csak abból is olyan kéna ami megy ein95 alatt..
2012. máj. 6. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne látni, szeretem ezeket a régi és ma is működőképes IBM-eket.

Nekem IBM Thinkpadom van, kidobta valaki, úgy szereztem meg és működik, itt vannak alkatrészek is.

[link]

2012. máj. 7. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen ezek még igazi laptopok voltak, tiz valahány évesen is tökéletesen működik, az enyém is thinkpad csak "kicsit" régebbi, 380ED, kinézetre teljesen újszerű állapotban van és tökéletesen működik, teljesen hibátlan, még dokkolója is van. Na ezt már nem tudom elmondani a 3 éves MSI laptopomról...
2012. máj. 7. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Az enyém IBM Thinkpad T21, a későbbi, vagyis 2002-es, 256 MB memóriával. Majdnem új állapotban mentettem meg, informatikus haver szerint amíg működik, ki ne dobjam, eszembe sincs. BIOS elemet kellett cserélni benne és gyenge az akku, de hálózatról működik, billentyűzete skandináv, de én "vakon" írok, nem zavar. Ubuntu 10.4 van rajta.

Az sem véletlen, hogy mostanában annyian keresik ezeket a régi IBM notebookokat, megbízhatóak és még valódi amerikaiak, nem kinai gagyi vacakok.

2012. máj. 7. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!