Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha eredeti játékot indítok...

Ha eredeti játékot indítok (csak azoknál amelyek lemezt kérnek) berakom a lemezt indítanám a játékot erre kékhalál, újraindul a gép aztán tökéletesen működik de miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
próbáltad más lemezzel is?Hardver ütközésre gondolok.
2012. máj. 4. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nvidia? Akkor driver.
2012. máj. 4. 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nvidia de rendszeresen frissítem, nem csak 1 játéknál van így: Assasin's Creed 1, Crisis, Batmen Arkham Assylum. Ezek gonoszkodnak de pl a Battlefield 2 nem csinál ilyet (se a SPORE)
2012. máj. 5. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és én ilyen szempontból elég hülye vagyok a kártya Geforce GT 430 és én csak kikeresem Nvidian a driverét letöltöm oszt csókolom... Na mást lehetne még vagy csak ennyi?
2012. máj. 5. 22:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebbe a szent percbe frissítettem a Drivert és........ Még mindig szar! Juhé
2012. máj. 5. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy régebbi driverrel jobban megy, ez saját tapasztalat.Sajnos próbálgatni kell, melyik nem okoz kékhalált. De amúgy gyanús a tápegység is...
2012. máj. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!