Hogyan keszitsem el neroval a sajat windows 7 ultimate telepito dvd-met?
Letoltottem de valami olyasmit lattam hogy kell egy kis boot.img fajl melleje hogy bootolhato dvd-t tudjak kesziteni de osszezavarodtam mert mashol nem hasznalnak itt igen szoval most kell v nem hogy rendesen menjen a telepito dvd?Amugy ahol lattam hogy kell itt a link:
habar ez win xp sp3 de annak is a bootolas a lenyege szoval kell az a fajl nem akarok meg 1 dvd t folosen kiirni.
ha neked iso formátumban van meg, akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni, csak írd ki lemezképfájl írása funkcióval, és akkor nem lesz ilyen problémád
de ha van egy 4 gigás(legalább) pendrive-od és képes a géped usb bootolással, akkor megspórolhatod azt a lemezet is
Előzőnek:
Ha sajátot akar írni akkor nem lehet ISO-ba illetve ha ISO-ba is teszi, attól még nem fog tudni bootolni róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!