Miért piros színnel jelöli a sajátgép meg a lomtár ikonját?
Figyelt kérdés
Windows 7 ultimate 64 bites rendszeren piros színű a sajátgép ikonján a monitor, meg a lomtárnak is a jele.. mit jelent ez? Azt mondták, hogy ez csak egy másik típusú OP rendszer.. eddig is windows 7 ultimate 64 bites volt még is mi a különbség? mit jelent ez.. jobb, rosszabb? miben más?
Itt egy kép:
2012. ápr. 26. 23:31
1/3 A kérdező kommentje:
UI. újralett rakva a gép, és azelőtt nem ilyen volt.
2012. ápr. 26. 23:32
2/3 anonim válasza:
Egy buherált win 7 ed van. Nem a legrosszabb közé tartozik ez a versio (én is ezt használom).
3/3 anonim válasza:
nekem is ilyen van, azt hittem ez az eredeti. (azaz nem teljesen eredeti, mivel torrenttel töltöttem le, ráadásul saját magát aktiválja)
én azt hittem, hogy ez az ultimate stílusa. mindenesetre szerintem ez jobban néz ki, mint az eredeti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!