Hogyan töröljem?
FL studioban exportálásnál beállítottam valamit (split mixer tracks), hátha ettől majd a kész audiofájl is külön fogja kezelni a felvételi sávokat. de: az történt, hogy csinált egy "22.waw" fájlt (eredetileg ezt állítottam be, meg mellé egy "22_Insert 1.waw"-ot, amit nem tudtam megnyitni WMPlayerben, mert lefagyott (valószínűleg ez lett volna más lejátszóval is). ki akartam törölni, de nem törölni akarja a win, hanem újrahasznosítani (?)
ha ki akarok belőle lépni, lefagy, ezért: feladat kezelő, feladat befejezése, ez működik. ezek után néha van, hogy nem tudom megnyitni az intézőt
ha meg át szeretném nevezni (jó kérdés, hogy minek) az explorer.exe fagy le, és felkínálja a lehetőséget, hogy újraindítsam
Most akkor hogy töröljem ki? Elég sok helyet foglal ez a fájl, úgyhogy nagyon hálás lennék, ha valaki segítene!
Letöltöd, feltelepíted (magyarul is tud). Windows Intézőben megkeresed a törlendő fájlt, jobb klikk, kiválasztod az Unlockert és törlöd. Ha nincs törlési lehetőség, akkor válaszd a feloldást, utána lehet törölni.
Előfordulhat, hogy az Unlocker azt üzeni, hogy a törlés a következő újraindításkor lesz végrehajtva. Elhiheted neki!
köszi :)
amúgy az a fájl .wav akart lenni (mondjuk sejthetted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!