Linux vagy windows?
Ubuntu. Feltehetsz egy saját fotót háttérképnek, de csicsákra ne számíts. Viszont megbízhatóan működik.
Szabad tananyag Ubuntuhoz.
A Windows jó mert sok játék,program elérhető rá és minden eszközzel kompatibilis.
A Linux jó,mert stabil,gyors,biztonságos és ingyenes
Próbálj ki pár Linux disztrót és nézd meg magad mennyire elégíti ki a szükségleteid és döntsd el használod vagy sem.Itt úgy is mindenki mást mond.Aki Linuxt használ az azt ajánlja aki nem használja nem ajánlja.
Saját tapasztalat alapján dönts hogy melyiket akarod hsználni,ne mások véleménye alapján..A Linux teljesen ingyenes semeddig nem tart kipróbálni párat.
A legelterjedtebb az Ubuntu,ezt mindenképp próbáld ki,de ha nem tetszik ne itélkezz túl hamra,több 100 különböző Linux disztró van.Próbálj ki többet.Azt ajánlom egy újraírható lemezre írogasd ki a Linux-okat hogy feleslegesen ne pocsékold el az üres lemezeket.
Én személy szerint közel 30 különböző Linux disztrót próbáltam ki mire dönteni tudtam.
Az én személyes kedvencem a Pardus.
Mondanám,hogy a linux,de
1, nincs mindenhez driver ,és ha van is nem biztos,hogy a hardwer által nyújtott szolgáltatásokat 100%-ban kihasználja (kompatibilis mód). Ez ugye azért szívás,mert ha pont az a képességét nem nyújtja,amiért vetted,akkor az gáz.
2. ahogy már írták a játékokról jobb ha lemondasz és még pár windowsos programról.
3. profi,használhatóan felépített programok hiánya bizonyos területeken.
Szerintem a linuxnak kiadásoknak csökkentenie kéne a felhasználói bizonytalanságot.
1. matricás termékkel 2. linux alkalmazásbolt (de úgy,hogy telepítés nélkül is használható legyen)
Az operációs rendszer csak egy váz,ami hiába jó,ha nincsenek kényelmesen használható szolgáltatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!