Ha a cd-ről felmásolom az xp-t a service pack 2-őt, és hogyha ki írom cd-re ugyanúgy lehet vele telepíteni vagy csinálni kell még rajta valamit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 13:04
1/7 anonim válasza:
Ha csak simán másolod akkor nem fog működni...
2/7 A kérdező kommentje:
Mit kell még vele csinálnom?
2012. ápr. 15. 13:39
3/7 anonim válasza:
"cd-ről felmásolom az xp-t a service pack 2-őt"
Nem derül ki:
- egy cd-n van az XP és egy másikon az SP2
- egy integrált SP2-es XP-ről van szó
- a CD-n rajt van az XP és egy telepítő fileban pedig ott van rajt az SP2 is
- és, hogy mit is akarsz csinálni...
- Ha integrált SP2-ről van szó, akkor másold fel képfileként és írd is ki úgy.
De ha leírnád, hogy mit szeretnél, akkor egyszerűbb lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Kölcsön kértem a cd-t és kiszeretném írni magamnak , csak nem tudom hogy hogyan kell , kell-e még vele valamit vagy csak egyszerűen felmásolom a gépre és ki írom ezt nem tudom .
2012. ápr. 15. 16:23
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg képfileként bemásolni, majd képfileként kiírni...
De én a helyedben letöltenék egy SP3-as verziót. Egyszerűbb és akkor legalább nem kell majd lefrissítened...
6/7 A kérdező kommentje:
És ha aztat letöltöm ki írom már lehetis vele telepíteni mert én még ilyet nem csináltam nem nagyon vágom hogyan kell ezt.
2012. ápr. 15. 18:39
7/7 anonim válasza:
Igen, letöltöd, kiírod képként és már mehet is a telepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!