Még a linuxot sem viszi?
Sziasztok !
Van egy régebbi gépem, 1GB RAM, 128MB VGA, 1,7 Ghz CPU.
Amikor vettem (kb. 5 éve), simán vitte az XP-t. Azóta vettem egy másik gépet, és a régihez visszaülve kiidegelt, hogy 20 percet kell várnom a bootolásra...
Gondoltam 1-et, és felraktam rá az Ubuntu legfrissebb OP. rendszerét, de nagyon meglepett, hogy alig javult valamit a teljesítménye ! Böngésző betöltése kb. 1 percet vesz igénybe =/
Valaki ajánlana nekem egy régebbi Ubuntu változatot, ami nem marad el funkcióiban a legfrissebbtől, de kisebb a gépigénye ? Pl. nekem nem kell extrém grafika, és effektek a kezelőfelületen, hisz ezeknek a lényege az élmény fokozása, de ezesetben pont az ellentettjét érik el.
Jelezném, hogy nem DOS szintű rendszerre lenne szükségem, hanem annál azért komolyabbra...
Csak egy Jolicloud accountot kell nyiss itt:
Csak rá kattintasz hogy request an invite de telepítés után a telepítő is felajánlja hogy hogy nyiss egy jolicloud acc-ot.Ebbe a fiókba kell belépned,és ez tárolja az adatokat a személyes beállításaidról,telepített programokról.
Foggalmam nincs hogy mekkora lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!