Az lene a kérdésem hogy ingyenes linuxot használjak mert a vista lefagy unom a windowst?
A Linux-hoz nem kell Gurunak lenni nem értem honnan veszik az emberek.A Linux-nak több mint 100 változata van,mindegyik más és más.Van amihez jobban kell érteni és van amit ugyan olyan egyszerű kezelni mint a Windows-t.
Persze előfordulhatnak gondok,hát istenem ez egy új rendszer ki kel ismerni milyen gondok adódhatnak,mit hogy lehet megoldani,hova kel nyúlni.Ennyi.
A Windows-t is ki kell tapasztalni egy abszolút kezdőnek,nem születik senki egy window és Linux példánnyal a köldök zsinórban.
Próbáld ki a Linux-ot,mit vesztesz vele?
Ezeket ajánlom:
PunguyOS
PCLinuxOS
LinuxMint
Pardus
Ubuntu
Ezeket egyszerű kezelni a Pardus és Ubuntu magyarul is tud gyárilag.
Próbáld ki,ha nem tetszik mert nem futnak rajta a játékok,vagy egyszerűen nem akarsz azzal vesződni hogy kiismerd mi hol,hogy van akkor ahogy fentebb mondták rakj fel XP-t vagy Windows 7-et.A Vista nagyon gáz.
Mondjuk hozzá teszem,ha valami tört Windows-od van az is okozhat instabilitást.Vista-t a kezdeti időkben használtam akkoriban tréfás volt,többet nem is néztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!