Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7-re vagy Vistára lehetsége...

Win7-re vagy Vistára lehetséges xP-t telepíteni? Ha nem akkor hogyan lehetséges xP-t telepíteni bootolással? Mert nekem nem akar be bootolni salyna :S

Figyelt kérdés
Win7 vagy Vistáról Xp-re való telepítés
2012. márc. 18. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Futó rendszerre egy másikat nem érdemes telepíteni, mert csak többletmunkát ad később. Egy verzióra pedig korábbit nem lehet telepíteni, mindig csak nagyobbat.

Ezért kell bootolni, hogy ne induljon el a merevlemezen az aktuális rendszer, így azt le tudod formázni, és annak helyére telepíteni egy régebbi vagy bármilyen más rendszert.

Azt nem írod hogy miért nem akar, vagy mi történik. A telepítőlemezen a rendszernek kell lennie, nem az azt tároló iso-nak, és a boot sorrendben is a dvd-meghajtónak kell hamarabb lennie, mint a HDD-nek. Több probléma nem szokott felmerülni.

2012. márc. 18. 17:44
 2/2 dgabor78 válasza:
Csövi!A BIOS-ban állítsd be a dvd meghajtódat alapértelmezett meghajtónak,az xp-t írd ki egy lemezre,tedd be a meghajtódba,és indítsd újra a gépet!Előtte ments minden fontos adatot a C meghajtóról,mert ez a művelet csak a meghajtó formázásával lehetséges.Működni fog,én már megcsináltam!A BIOS-t úgy éred el,hogy bekapcsoláskor sűrűn nyomogasd az F2-billentyűt,még mielőtt bejelentkezne az op.rendszer.
2012. márc. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!