Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik a legjóbb...

Sandule kérdése:

Szerintetek melyik a legjóbb windows7? a leg megbizhatóbb? és ami minden játékott futatt?

Figyelt kérdés
van nekem ultimatem és egy csomo programot se játékot nem futatt azon gondolkodtam hogy talán a többi windows7 futtatná erre kérem a válaszokat
2012. ápr. 5. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak egyes szolgáltatásaikban térnek el a típusok, alapjában véve meg az összes rendszer full ugyanaz, ergó nincs iylen h legjobb vagy legrosszabb.
2012. ápr. 5. 23:43
 2/9 anonim válasza:
15%
X 360, PS 3. A konzoloknál nincs jobb. El kellene már felejteni játékra ezt a szemét PC - t. Egyébként meg nem a Windows az oka, hanem a videó kártyád, a hangkártyád, a memóriád, az alaplapod, stb. Van egy lökött haverom, több mint 600 ezerért rakatott össze egy PC - t magának, na azon még nem fogott ki játék. De eljön az az idő is, és amíg az én konzoljaim visznek mindent ami új, addig a PC - t lehet majd tovább bővíteni. De hát nem gond, csak értelmetlen számomra.
2012. ápr. 5. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem a windowsoddal van a baj, hanem a gépeddel.
2012. ápr. 5. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyébként otthonra 64 bites home premiumnál nagyobb nem kell, enterprise meg ultimate olyan szolgáltatásokat tartalmaz, ami vállalati környezetben lehet fontos. Most komolyan, kinek kell a 192 giga memória kezelése, meg a beépített titkosítás? Mert az ulti kb ezt tudja.

Home premium alá meg azért nem érdemes menni, mert ott nincs otthoni csoport, ami viszont tényleg megkönnyíti az otthoni kis hálózatok beállítását.

A konzolok témában. Új konzolgeneráció évekig nem jön ki (majd mostanában kezdik bejelentgetni az új sorozatokat). A jelenlegi PC-k, főleg a 600k-ból összerakottak nagyjából porig alázzák a jelenlegi konzolokat. Amíg új konzolgeneráció nem érkezik, addig látványos, ütemes fejlődésre a PC-s alkatrészek sincsenek kényszerítve, legalábbis nem a konzolok ellen.

Magyarul az alatt az idő alatt, amíg a 600.000 Ft-os PC elöregszik bőven alázni fogja a konzolokat. A haverodnak volt igaza. Az utóbbi 1-2 évben, meg a következő 1-2 évben nem lesz _annyira_ gyors a PC alkatrészek erkölcsi avulása.

Ráadásul ő sokkal több mindenre tudja használni a gépét, mint te a konzolt.

Arról meg ne nyissunk vitát, hogy mondjuk FPS-t, vagy RTS-t hogy lehet konzolon játszani. Egy vicc.

2012. ápr. 6. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
És azt magyarázza már el valaki, hogy 600 000-ért mi értelme van egy szaros PC-t felépíteni, amikor 4-5 év múlva b@szhatod ki a konfigurációt a francba! Az én ismerősöm 400-ért rakott össze gépet, annak ellenér, hogy van Xboxa! Soha nem érettem, mi értelme van ennek! Ellenben megveszel egy konzol, ugyan olyan szinten játszol minden játékkal, soha nem kell azon görcsölni, hogy vajon szaggatni fog-e elbírja a gép!.... Nekem is van Laptopom (felső kategóriás) meg egy natúr asztali PC-m, meg Xboxom is! De pár éve ráköttem ,hogy PC-t fejleszteni a legnagyobb baromság, jó persze akinek az az élete az csinálja is, de aki játszani akar az vesz konzolt, mint ahogy én is tettem! És kedves utolsó RTS-t és FPS-t egyaránt jó játszani koznolon! Ráadásul, a kontollerrel 2x gyorsabb vagyok, mint más az egér + billel és hazudsz, ha ezt megcáfolod, van már bennem jó pár év tapasztalat, így tudom miről beszélek!
2012. ápr. 6. 10:23
 6/9 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mi lehet a baj gép vagy a rendszer
2012. ápr. 6. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy. Ne nevezz hazugnak, mielőtt bármit is válaszolnék.

Kettő. Egy top konzolos FPS-királyt akármikor lenyom egy átlagosan jó billegeres. Ez tény, számtalanszor próbálták bizonyítani az ellenkezőjét.

Szakadj el a célzásrásegítéstől, hülyegyerek!

2012. ápr. 6. 19:34
 8/9 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek
2012. ápr. 6. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Én jó pár éve küldöm az ipart, ne akard nekem bizonygatni az ellenkezőjét, Cod-ot toltam PC-n jó pár évig egérrel és billel, most konzolom tolom a Codot! Sokkal gyorsabban lehet reagálni ott..... Én nem szorulok ilyen sz@rokra és ne h*lyegyerekezz engem, köcsög, indokot sem adtam rá, hogy szitkozódj!....
2012. ápr. 18. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!