A chrome többet fogyaszt mint a mozilla?
chromeot használok és kicsit sokallom a feladatkezelőben a duplafolyamatot, egyenként ~80 000 K-val...
Bocs hogy kettőt kérdezek de esetleg tudtok javasolni is valamit ami még-még kevesebbet fogyaszt? valami tök egyszerű böngésző amiből egyszerű törölni a felhalmozódó szemetet (cookiek, temp fileok stb.) de azér tud shockwave meg flash meg társai plugineket futtatni (amik persze folyton frissülnek hogy mossák a pénzüket vagy mittudomén és a menő böngészők sem tudnak velük lépést tartani...)
Chrome kevesebbet fogyaszt, ha jól állítod be.
Csavarkulcs alatt, Beállítások. A motorháztető alatt. Itt Tartalombeállítások, mellette Böngészési előzmények törlése. Mindent jelölj be. Ne használj sok kiegészítőt, Adblock Plus, MediaPlus, WOT éppen elég.
Kikapcsoltam mindent amit lehetett, nem ment jelszavakat, töröl cookiekat meg minden, plugineket is minimálra korlátozom, asszem csak az adobe flash meg a shockwave van telepítve (azt is fájó szívvel tettem fel)...
de így is 2x80000K a memória használat. Firefox(!:)-nál ennél is több lenne??...
egyébként eleve nem értem miért fut 2 folyamat chrome név alatt...
nem kétszer indítom el meg semmi, ez hivatalosan kettővel fut de nemtom mi ez a két komponens.
Valaki?
Chrome: sokszor öt is van, az még teljesen szabályos.
Mozilla Firefox egyben jelzi a folyamatokat.
Nekem az internet explorer fut a legkönnyebben, az eszik a legkevesebbet (pontos számot nem tudok, de amellett elindíthatok komolyabb programokat is, míg a chrome és a firefox mellett csak bajosan).
A chrome-t én leginkább youtube és egyéb videók, filmek lejátszására használom, mert tapasztalataim szerint a 3 közül (ie,ff,chrome) ez a legstabilabb ilyen esetekben.
Egyébként igyekszem a foxot használni, pl. amikor ide írok, vagy e-mailekhez, facebookhoz, tv műsort megnézni, letöltésekhez stb., nekem az esetek többségében gyorsabb, mint a chrome.
De pl. a chrome mindig lefagy ha a port.hu-n próbálok nézelődni.
Akárhogy állítom őket, és akármennyire korlátozom a kiegészítőket és mindent (amúgy se nagyon fut felesleges dolog), nekem még mindig így vált be a legjobban, hogy felváltva használom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!