Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fogyaszt annyi ramot a...

Miért fogyaszt annyi ramot a win7?

Figyelt kérdés
wtf? felfut a laptopm, és a 4gb-ből olyan 1,8 gb foglalt, és még nem nyitottam meg semmit...process exporerben kb 2szer annyi folyamatot látok, mint egy xp-nél..kilövök mimden sz@rságot, akkor is csak olyan 1,4re tudom lenyomni...
2012. jan. 27. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát valamit elcseszhettél,mert nálam ha nem fut semmi akkor 800-1100 MB ramot eszik..Milyen verzó van fennt?
2012. jan. 27. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:
professional...persze nem újonnan, már 1 éve...de akkor sem volt sokkal kevesebb, úgy 1,3-1,2gb... neked mennyi ramod van?
2012. jan. 27. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
nem cseszett el semmit a windows7 ilyen sokat eszik nagyon a windows7 erős gépekre van! Nekem 8gb ramom van és 1.8gb-ot eszik a windows7! :) Játék közbe meg 4-5gb-ot eszik nekem! Szóval ez ilyen ez a windows7 elkel fogadni! :)
2012. jan. 27. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 8 gb ram-om van.Win 7 Ultimate x64..

Ha nem fut semmi akkor sem eszik többet,mint 1,2 Gb..

(Mondjuk jópár felesleges szolgáltatás amit nem használok le van tiltva..)Ha játszom(Full HD max graf) akkor az +2 Gb..

2012. jan. 28. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!