Gépeiteken rendszerindítás után hány folyamat fut, és mennyi memóriát fogyaszt a windows?
Csak kíváncsiság, hogy másnak mennyi lehet. :D Én mindíg félek, ha 22-24 folyamatnál több van, és 180-200 megát eszik. Ezért érdekelne, hogy ez jó-e, vagy sok. Nektek mennyi?
Nálam mostanában 21 folyamat van amikor beadja az asztalt (várok még kicsit, had adjon be midnent). És 150-160 MB a memória amit fogyaszt. Feladatkezelőben szoktam megnézni.
Induláskor csak az Avast Internet Security indul a windows-sal együtt.
Pontosan megmutatják ezek a progik a folyamatot, és ezáltal a Windows indulásához nem feltétlenül szükségeseket le tudod állítani.
Bootlog XP (30 napos teljes verzió)
web: [link]
letölt 8portable verz.)
vagy:
BootVis (ingyenes)
kérdésedre visszatérve, a Windows-al együtt induló alkalmazásaim a következők:
40-50, 500 megával, aztán fél perc alatt lemegy jócskán, progik kilépnek, mehet a munka.
Sok olyan progim van ami csak leellenőrzi hogy megvan-e valami, aztán kilép, de ezt feltétlenül rendszerindításkor kell neki csinálnia.
Megnéztem: 53 applications run in your boot. Your boot takes 2:47 min.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!