Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » OS X Lion operacios rendszer...

OS X Lion operacios rendszer kovetelmenyei, es letoltesi lehetosege?

Figyelt kérdés
laptopra kellene, ami nem Apple

2012. márc. 29. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

NEM

ÖTLET

2012. márc. 29. 13:09
 2/6 A kérdező kommentje:
miert?
2012. márc. 29. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Az OS X hardveresen apple gépeket igényel, mondjuk sima gépre (laptopra) is felteheted, de mindíg csak a baj lesz vele
2012. márc. 29. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:
az apple gepekbe is azokat a hardvereket teszik (proci video kartya es azokbol sem a legujabbat), csak a kijelzo ami a sajatjuk, esetleg a toltes csatlakozo
2012. márc. 29. 13:47
 5/6 iostream ***** válasza:
Igen, de SPECIÁLISAN válogatják össze. Te is megveheted ugyanazt az alkatrészt, de ha nem olyan konfigot vettél, amilyen egy mac gép, akkor nem garantált semmi. Illetve ez mitől programozás kategória?
2012. márc. 29. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

A gépigénye amit találtam:

minimum

Intel Core 2 Duo

2GB Ram

4GB hely

Letölteni nem tudom honnan lehet,de valóban eredetileg csak Apple gépekre lehet rakni.

Hogy felrakd a non Apple laptopodra,ahhoz meg kell hekkelned a laptopod BIOS-át.Ami éppenséggel nem veszélytelen,nem nehéz mert vannak hekkelt BIOS-ok egyszerűen csak feltelepíted egy boot lemezről és kész,de ha valami mégis balul sül el akkor nagy bajban vagy.

A másik lehetőség hogy MacOS-t rakj a non Apple gépedre hogyha egy hekkelt MacOS-t raksz rá.Ebben az esetben nem a BIOS-ba kell nyúlni,hanem maga a rendszer van megbütykölve.Ez kevésbé veszélyes,ezt ajánlom.

Ilyen hekkelt MacOS-t csak egyet ismerek a neve iAtkos 7.De ez nem Lion hanem Leopard nem tudom az jó-e.

A gépigénye:

minimum:

x86 SSE2 CPU

512MB RAM

10GB hely

ajánlott:

Intel Core vagy AMD x2 CPU

1GB RAM

15GB hely

Torrent oldalakon,fájlmegosztókon biztos rá találsz.Úgy keresd hogy iAtkos 7.

Egyébként nem tudom miért kell neked MacOS,de ha különösebb oka nincs,csak Windows helyett akarsz valami mást akkor már inkább valami Linux-ot rakj fel.Az ilyen hekkelt MaOS-ekkel sok a gond,lassúak,instabilak és sok a kompatibilitási probléma.Használtam már,hidd el nem éri meg,inkább rakj fel valami Linux-t.

(gnome kezelő felülettel)

PinguyOS

LinuxMint

Ubuntu

(KDE kezelő felülettel)

PCLinuxOS

Pardus

BlackPantherOS

Ezeket elég egyszerű telepíteni,kezelni.Stabilabbak,gyorsabbak,megbízhatóbbak mint valami hekkel Mac.

Az Ubuntu,Pardus és BlackPantherOS gyárilag tud magyarul is ha fontos.

De ha valamiért nagyon MacOS-re van szükséged de nincs pénzed Apple gépre,akkor próbáld meg,de hidd el,csalódni fogsz.Még ha minden működni is fog,nem úgy mint amire számítasz.Nálam legalábbis nagyon lassú és instabil volt a MacOS.

2012. márc. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!