Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows7-hez milyen karbanta...

A Windows7-hez milyen karbantartó programot használsz?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Én telepíteni szoktam többet is.

Amivel leginkább takarítani szoktam a ccleaner.

[link]

Amivel felesleges programokat távolítok el, és aminek az automata indítás kezelőjét használom az a revo uninstaller.

[link]

Töredezettség mentesítő win7-en már nem nagyon szükséges, de azért telepíteni szoktam ez a kettő közül valamelyiket:

[link]

[link]

Végül egy svájci bicska, ami mindent tudna, de én mégis ritkán használom, leginkább csak a fájl zúzóját:

[link]

2012. márc. 20. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Registry-t CCleaner-el takarítom.

Ideiglenes file-okat alapból a Windows Lemezkarbantartó alkalmazásával törlöm, lemeztöredezettség mentesítést is a beépítettel csinálom.

2012. márc. 20. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Advanced System Care-t lefuttatok néha, de mostanában egyebet nem nagyon. :)
2012. márc. 20. 13:16
 4/10 lindmayer ***** válasza:
semmit nem telepítek, a beépítetteket használom(töredezettség-mentesítő)
2012. márc. 20. 13:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A CCleaner nem okozott gondot valakinek a használata során?
2012. márc. 20. 14:07
 6/10 anonim válasza:
Nekem még nem volt gondom vele,soha nem törölt ki olyat ami később hiányzott volna,elég megbízható. Viszont a Registry tisztítója eléggé felületes,kitakarított kb. 25 érvénytelen bejegyzést,utána lefuttatam az Eusing Free Registry Cleaner-t és ez talált még vagy 150-et.Bár nem a legújabb CCleaner verziót használom, lehet hogy az jobb e téren.
2012. márc. 20. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:
A registry takarítástól félek a legjobban. Talán nem is baj ha nem nyúl durván bele.
2012. márc. 20. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem volt gondom a CCleanerrel, a registryből tényleg csak az érvénytelen bejegyzéseket törli. Szinte minden program hagy ott szemetet az eltávolítása után.
2012. márc. 21. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb az Advnced System Care

nekem sokkal jobban bejött mint a ccleaner

2012. ápr. 3. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ccleaner-ből pipát mindig kiveszem a Reg-es dolog mellől,mert már soknak okozott később galibát... Szóval oda nem kell nyúlkálnia részemről.
2012. júl. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!