Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meik a legjobb karbantartó...

Meik a legjobb karbantartó program win7 64 bithez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Advanced System Care 4.0

Ha elindítod a mély vizsgálatot akkor teljesen kipucolja a rendszert. Ajánlatos letöltened egy PRO verziósat torrenten.

2011. aug. 13. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem 1 progit, hanem többet ajánlanák. Használd a CCleanert, a Defraglert és az Ashampo Win Optimizert. A Ccleaner kipucolja a Tempet, ezzel helyet szabadítasz fel. A Defragler töredezettségmentesítő. A Win Optimizer pedig elvégzi a többit.
2011. aug. 13. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a progikat :D
2011. aug. 13. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Advanced System Care 4-et használok és állítom, hogy abban minden benne van, amit az a 3program tud összesen, még a töredezettségmentesítő is. Igaz, hogy én azt a Defragglerrel szoktam, mert legalább látom a statisztikákat.

Teljesen felesleges minden egyéb szerintem, mivel ebben van Malware scanner, mindent kipucol, optimalizál, ahogy te állítod be, még windows frissítéseket is leszed, ha kell, lemez szektorhibákat kijavítja, maradék nélkül tudsz törölni progikat vele, van indítópult kezelő stb. Szerintem az IOBIT cég a garancia, hogy ez nem egy akármilyen program. De te majd választasz megfelelőt, ez csak tipp ;)

2011. aug. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!