Vírusírtó szoftvert tudnátok ajánlani egyet?
Helló.
8gb ramos i5 ös gépemen eddig fent van a malwarebytes anti malware és még szeretnék mellé rakni még egy vírusirtót de nem tudom, melyik véd erősen és normálisan tudnátok e nekem ajánlani az emsisofton(swapevés miatt) kívül egy normálisat ami akár évekig is jó lehet? napi használatra lenne a gépre a vírusirtó.Olyan kellene ami jól véd és a malwarebytes lenne még melette védelemnek előre is köszönöm. Ingyenes(free vagy pro 30 napos)nekem mindegy csak jó erős védelme legyen.
A 30 napos nem fog évekig működni.Amióta van AVAST én azt használom és vírus miatt soha nem kellett ujjra rakni a gépemet.Avast 7-nél tartunk ezt töltsd le free.
Majd jól megírják milyen xar ez a vírusirtó de én már ezt megszoktam nekem önmagáért beszél.Free licenszben jobbat nem találsz. http://www.youtube.com/watch?v=uNu9_Y61fto
AVG 2012 Free edition.
szerintem ez jó hogy ha nem akarsz pénzt költeni.
Én is az Avastot ajánlom. És igen sokan szidják, és az everestet fogják írni DE:
everest beengedi a vírust és csak azután jelez, ha már elindítottad. Avast már letöltésnél jelzi, hogy helló vírus...
Ezen felül ha nem ellenőriz/nem dolgozik észre sem veszed, hogy fut (nem fogja a gépet).
A haverom gépe xarakodott avg volt rajta.lekaptuk feltoltunk egy avast-ot és közel 100 vírust talált a gépen.
Ugyanilyen volt nod32 fizetősnél is.Hogy is van ez?
Köszönöm a válaszokat régi laptopomon is avast volt.
esetleg ki ajánlaná avast internet security 7 et?
Mi az az Everest? virusirtót sose halotam még ilyent
én Avira t használok
amugy Anti maleware bytes "felesleges" mivel nem rezidens
ha meg ugy teted rezidensé hogy crack elted
akor hát.... magadra vess
sok virusirtó van szépen olvasol leirásokat teszteket és kész amelyik megtetszik
én 3 nagy ingyenes közkedveltröl tudok amiket már irtak
Avast, AVG, Avira
eböl az Avast nálc mindég bekel regisztrálni és az nem tetszik nekem...
fizetös hires meg NOD32 vagyis Eset
meg Kaspersky pl.
de még sok van Comodo
MSE (ms security essential) -ez ingyenes amugy
Ki ajánlja Avast 7 et?
nem aztb ajánloták talán?:D
te is használtad biztos tetszet
akor min kel gondolkodni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!