Egy ingyenes magyar nyelvű virusirtó progit szeretnék telepiteni a PC-re, aki tud ilyne megbizható szoftvert kérem segitsen. Lényeg az, hogy frissithető és egyszerűen kezelhető legyen. HA tudsz segiteni Megköszönöm?!
Én ezt a vírusírtót használom, nagyon szeretem. Egyszerű használni de tényleg :) Angol de simán meglehet érteni. Az én csekély english nyelvtudásommal is :D
Én is most váltottam virusirtót, NOD32-m volt de sz...rt se ért, most pedig Microsoft Security Essentialt használok, nem lassitja a gépet, ingyenes és semmi virust nem enged be, magyar nyelsű könnyen kezelhető. Szóval tökéletes. :D
Ingyenes vírusirtók:
-> AVG 2011 Free Edition
-> Avira Personal - Free Antivirus (csak angolul):
-> avast! Free Antivirus (30 napon belül regisztrálni kell, de ingyenes a regisztráció, és biztonságos is):
-> Microsoft Security Essentials (eredeti, vagy annak tűnő Windows-ra, mert eredetiség ellenőrzést végez):
-> COMODO Antivirus (hozzáértést igényel, sokat kérdez):
-> Panda Cloud Free (folyamatos internet-hozzáférést igényel):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!