Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy ingyenes magyar nyelvű...

Egy ingyenes magyar nyelvű virusirtó progit szeretnék telepiteni a PC-re, aki tud ilyne megbizható szoftvert kérem segitsen. Lényeg az, hogy frissithető és egyszerűen kezelhető legyen. HA tudsz segiteni Megköszönöm?!

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Véleményezek (válaszokat is), ha nem gond.

Avast szép, jó, mert kussban van, nem eszik sokat, viszont nem is csinál semmit. A webvédelme nagyon jó, a gond viszont az, hogy nagyjából csak erre meg a megelőzésre épít.

Avira: lebutított, tele van reklámmal.

Nod, Eset: fizetős. Vagy kódokra vadászol az időd nagy részében, vagy előfizetsz pl a pc worldre vagy chipre, ami havonta adja, vagy vadászhatsz a neten... egyszóval: felesleges macera, az előfizetés árából meg megveheted...

MSE: egyik előttem szóló nagoyn okosan elmondta tömören: csoda, hogy áll még a mennyezet. Rengeteg xar jött már ki tőlük, majd pont ők írnak egy jó vírusirtót...

Mind próbáltam, egyikkel se voltam elégedett.

AVG: ha erős géped van, csak ajánlani tudom. Igaz, hogy induláskor az én gépem is próbára teszi, de ez max pár percig tart, utána normális sebességre áll vissza, és tényleg hatékony. Nagyon eltalálták az új verziót.

2011. febr. 8. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Válts linuxra, és ezzel is kevesebb problémád van...
2011. febr. 8. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Plusz egy szavazat az Avastnak. Évtizede használom, és ezt is rakom fel mindenkinek: soha nem volt gond (csak user fault miatt, de azt nem védi ki semmi).
2013. jan. 28. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Évekig NOD volt a gépemen (újságkódos), aztán megvettem a vállalkozáshoz az ESS4-et, volt 5, most váltottam az ESS6-ra és nagyon meg vagyok vele elégedve.
2013. jan. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!