Beázott a telefonom, még megcsinálják garanciába?
Tegnap beleesett a telefonom(Samsung chat 335) egy lavor vízbe,de azonnal kiszedtem, kivettem aksit kártyát mindent.Kiszárítottam,nincs semmi baja,azon kívül hogy elég nehezen működik két gomb,( a piros gomb,és a "p" betű)Mert működik ha nagyon erősen megnyomom,meg néha úgy magátol is, de van olyan amikor egyátalán nem.
Még garanciás a telefon, ha elviszem szervízbe megcsinálják? És nem fognak rájönni hogy beázott? SEGÍTSÉG!
Az a helyzet, hogy van a telefonod belsejében egy speciális papír, ami nedvességre elszíneződik.
Tehát ha majd Budapesten szétszedik és el van színeződve a papír akkor lefotózzák, összerakják a telefont és vissza is küldik, hogy felhasználó hiba, garancia megszűnt és még a fotót is megmutatják neked.
Ha nem színeződött el akkor megcsinálják.
Az, hogy mitől és hogy színeződött el, nem érdekli őket.
Jaja, egy beázást elég könnyen kiderít a szerviz és akkor nincs garancia.
De persze egy próbát megér.
Basszus, most meg nem tudom bekapcsolni a telefont O_O
véletlenül kikapcsoltam, és mostmeg nem tudom bekapcsolni,mert most egyátalán nem működik a bekapcsoló gomb:S
Mit csináljak?segítség!!
húú..nagy nehezen be tudtam kapcsolni..most már ki nem kapcsolom..
de hétfőn tudom leghamarabb elvinni szervízbe..remélem megcsináljak..
így is vagy 3 hete volt szervizbe,mert az érintő gombja romlott el akkor..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!